Naknade

Autorska djela se mogu se registrirati na neograničen broj razdoblja od tri ili pet godina, ovisno o vašim željama i potrebama. Prije istjecanja svakog registracijskog razdoblja obavijestit ćemo vas o tom, i ponuditi vam produženje registracije za naredno trogodišnje ili petogodišnje razdoblje. 

Registracija autorskih djela

Naknada registracije za razdoblje od tri godine iznosi 300,00 Kuna, dok za razdoblje od pet godina ona iznosi 400,00 Kuna.   Ove naknade uključuju registraciju autorskih djela veličine do 50 Mb. Za autorska djela čija veličina prelazi 50 Mb naplaćuje se dodatna naknada od 0,5 Kuna po svakom sljedećem megabajtu. Nema ograničenja veličine dokumenata koji se mogu pohraniti za registraciju, no većina Internet preglednika ima ograničenje uploada na 2 Gb, a što valja imati na umu.

Tiskane potvrde o registraciji djela

Naknada za tiskanje i slanje poštom Potvrde o registraciji djela iznosi 50,00 Kuna po potvrdi. 

Duplikati autorskih djela

Naknada za tiskanje CD/DVD medija sa primjerkom duplikata registriranog djela i njegovo slanje poštom iznosi 100,00 Kuna po mediju.

 

Sve navedene naknade u sebi uključuju iznose poštarine i drugih troškova u slučajevima kad je plaćanje poštarine potrebno.