Registrirajte autorsko djelo

Ako ste novi korisnik sustava Autorski registar, unesite svoju e-mail adresu u dio pod nazivom Novi korisnici i time započnite registracijski postupak. 


Novi korisnici

Unesite svoju e-mail adresu koju želite koristiti prilikom registracije autorskih djela.

Ako ste postojeći korisnik Autorskog registra, i želite registrirati svoja druga autorska djela, provjeriti status svojih djela, ili naručiti dodatne usluge, molimo prijavite se u dijelu pod nazivom Postojeći korisnici.


Postojeći korisnici

Zaboravili
ste šifru?

Registracija je jednostavna i sastoji se od tri koraka: 

1. Unesite svoje podatke
2. Navedite podatke o autorskim djelima i prenesite ih na naš sustav
3. Izvršite plaćanje

Upute:

- Pripremite ranije autorska djela koja želite registrirati. Prije no što započnete, budite sigurni da su djela koja želite registrirati blizu vas i spremna za pohranu u našem sustavu.  

- Ako imate veći broj manjih dokumenata povezanih istom tematikom koje želite pohraniti, preporučamo vam korištenje alata za pohranu kao što su WinZip, WinRar ili slični, koji će vaša djela pretvoriti u jedan dokument, a što će smanjiti ukupnu veličinu dokumenata za pohranu i pojednostaviti vam postupak.

Naknade:

Važeće naknade za registraciju iznose 300,00 Kuna za registraciju u trajanju od tri godine ili 400,00 Kuna za registraciju u trajanju od pet godina. U iznos naknade uključeni je pohrana dokumenata do 30 Mb. Pohrana dokumenata većih od 30 Mb naplaćuje se 0,35 Kuna po dodatnom megabajtu. Naknade uključuju iznose poreza na dodanu vrijednost. 

Plaćanja je moguće izvršiti sljedećim kreditnim karticama: Mastercard, Visa, American Express ili Diners. Sva plaćanja su 100% sigurna, dok je zaštita osobnih i poslovnih podataka kod svih transakcija zajamčena.